Verkeersbesluit voor het inrichten van een individuele gehandicaptenparkeerplaats op het parkeerterrein achter het appartementencomplex aan Vicarylaan 2-128 te Losser

DeLossergids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verkeersbesluit voor het inrichten van een individuele gehandicaptenparkeerplaats op het parkeerterrein achter het appartementencomplex aan Vicarylaan 2-128 te Losser.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Gelet op het bovenstaande besluiten wij:1.Het meest oostelijke parkeervak van het parkeerterrein achter het appartementencomplex Vicarystraat 2-128 te Losser in te richten als individuele invalidenparkeerplaats door het plaatsen van het verkeersbord model E6 en het onderbord OB309 (onderbord waarop het kenteken van het voertuig is weergegeven waarmee de betreffende parkeerplaats gebruikt mag worden) conform Bijlage 1, RVV1990;E.e.a. conform de onderstaande situatieschets.

 

Onderwerp: Verkeer | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deLossergids.nl op 19-10-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Losser, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deLossergids.nl
Redactie deLossergids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Losser
  2. gmb-2023-439526

Gerelateerde berichten