Aanvraag vergunning voor het toevoegen van een woonlaag op iedere woonunit van de opvanglocatie en het toevoegen van een losse woonunit aan Kleverskerkseweg 3A, 4338 PA Middelburg

DeLossergids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het toevoegen van een woonlaag op iedere woonunit van de opvanglocatie en het toevoegen van een losse woonunit aan Kleverskerkseweg 3A, 4338 PA Middelburg.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Zaaknummer: D369552Burgemeester en wethouders van de gemeente Middelburg hebben een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het toevoegen van een woonlaag op iedere woonunit van de opvanglocatie en het toevoegen van een losse woonunit aan Kleverskerkseweg 3A te Middelburg.Waarom publiceert de gemeente Middelburg dit bericht?Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente Middelburg aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente Middelburg u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.Wanneer neemt de gemeente Middelburg een besluit over de aanvraag van de vergunning?De gemeente Middelburg heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 6 oktober 2023.Zij neemt daarover waarschijnlijk vóór 1 december 2023 een besluit. Als de vergunning wordt verleend, publiceert gemeente Middelburg een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met de gemeente Middelburg. Dit kan via het telefoonnummer (0118) 675 000.

 

Onderwerp: Bestuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deLossergids.nl op 19-10-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Losser, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deLossergids.nl
Redactie deLossergids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Losser
  2. gmb-2023-443729

Gerelateerde berichten