Melding voor het brandveilig gebruik in verband met een gedeeltelijke opsplitsing van de Hartmanhal aan De Pol 41 te Losser

DeLossergids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Melding voor het brandveilig gebruik in verband met een gedeeltelijke opsplitsing van de Hartmanhal aan De Pol 41 te Losser.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Woensdag 13 december 2023GebruiksmeldingenOp grond van artikel 1.18 van het Bouwbesluit 2012 is een gebruiksmelding ingediend voor het:-Brandveilig gebruik in verband met een gedeeltelijke opsplitsing van de Hartmanhal op het perceel De Pol 41, 7581 CZ in Losser, zaaknummer 23Z02593. Deze bekendmaking heeft uitsluitend een informatief karakter. Tegen een ingediende gebruiksmelding staat geen bezwaar of beroep open. Derden die het hier niet mee eens zijn kunnen de gemeente verzoeken om handhavend op te treden. Een dergelijk verzoek zal moeten zijn gebaseerd op de (vermeende) overtredingen van voorschriften uit het Bouwbesluit 2012.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deLossergids.nl op 14-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Losser, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deLossergids.nl
Redactie deLossergids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Losser
  2. gmb-2023-527948

Gerelateerde berichten