Aanvraag vergunning voor het afwijken van het bestemmingsplan voor het vestigen van een E-bike verhuurbedrijf aan Smuddeweg 3 te Losser

DeLossergids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het afwijken van het bestemmingsplan voor het vestigen van een E-bike verhuurbedrijf aan Smuddeweg 3 te Losser.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Woensdag 20 december 2023Een aanvraag om omgevingsvergunning is ingediend voor het:-Afwijken van het bestemmingsplan voor het vestigen van een E-bike verhuurbedrijf op het perceel Smuddeweg 3, 7581 PN Losser, zaaknummer 23Z03342.Deze bekendmaking heeft uitsluitend een informatief karakter. Tegen een aanvraag om een vergunning kan geen bezwaar worden ingediend.N.B.: Het is mogelijk dat de tekeningen waarop, bij een positieve beslissing, de vergunning wordt verleend afwijken van welke ter inzage liggen.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deLossergids.nl op 21-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Losser, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deLossergids.nl
Redactie deLossergids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Losser
  2. gmb-2023-547032

Gerelateerde berichten