Toestemming voor het bouwen van een woning aan kadastraal bekend onder gemeente Losser, sectie K, nummer 6787, het toekomstige adres Mös 1 te Overdinkel

DeLossergids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Toestemming voor het bouwen van een woning aan kadastraal bekend onder gemeente Losser, sectie K, nummer 6787, het toekomstige adres Mös 1 te Overdinkel.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Woensdag 20 december 2023Besluit omgevingsrechtHet college van burgemeester en wethouders van Losser maakt bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht heeft besloten:-Een omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van een woning op het perceel kadastraal bekend onder gemeente Losser, sectie K, nummer 6787, het toekomstige adres Mös 1 in Overdinkel, zaaknummer 23Z02248.Datum bekendmaking 13 december 2023.Tegen een besluit kan een belanghebbende binnen 6 weken na de dag van bekendmaking bezwaar indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 90, 7580 AB Losser. Naast het indienen van een bezwaarschrift kan bij de voorzieningenrechter bij de Rechtbank Overijssel, afdeling Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening worden ingediend. Hiervoor is griffierecht verschuldigd. Meer informatie hierover vindt u op de website www.rechtspraak.nl.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deLossergids.nl op 21-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Losser, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deLossergids.nl
Redactie deLossergids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Losser
  2. gmb-2023-547203

Gerelateerde berichten