Bestemmingsplan LOS percelen-2

DeLossergids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Bestemmingsplan LOS percelen-2.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Naam : LOS percelen-2 Soort plan : Bestemmingsplan Status : Ontwerp Publicatiedatum : 28 december 2023 Reactietermijn : vrijdag 29 december 2023 t/m donderdag 8 februari 2024 Nummer : NL.IMRO.1783.GTLOSPERCELEN2-ON01 Artikel : 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening en 3.8 Wet ruimtelijke ordeningOmschrijvingHet bestemmingsplan Legalisering Oude Strijdigheden deel 2 voorziet (net als deel 1) in de legalisatie van strijdige situaties in het glastuinbouwgebied die zich reeds voor 4 december 2008 voordeden. Het gaat om strijdige bewoning van bedrijfswoningen, privé gebruik van glastuinbouwgronden, kleinschalige glastuinbouwbedrijven en bij 65 percelen in Westland. Afhankelijk van hoe de situatie de (toekomst van de) glastuinbouw belemmert is er gekozen voor een (gedeeltelijke) legalisatie in de vorm van een positieve bestemming of een persoonsgebonden overgangsrecht. Voor zover er nog glastuinbouwgronden in bezit zijn, kunnen deze voorzien zijn van een moderniseringsverplichting op het moment dat er sprake is van een herstructurering. Eerder is op 7 december bekend gemaakt dat een ontwerp van dit bestemmingsplan ter inzage lag, maar gebleken is dat de digitale weergave van het plan op ruimtelijke plannen niet juist was, vandaar dat het plan nu opnieuw ter inzage wordt gelegd. De vorige publicatie wordt hiermee gerectificeerd. Wilt u het plan bekijken? U kunt plan en bijlagen bekijken via www.140174.nl/ruimtelijkeplannen of via www.ruimtelijkeplannen.nl. Wilt u het plan inzien op het gemeentekantoor? Dan kan dat elektronisch (op een scherm) door een afspraak te maken met een consulent. U belt hiervoor tijdens kantoortijden op 14 0174. Wilt u reageren op het plan? U kunt een zienswijze indienen binnen de reactietermijn. Stuur uw zienswijze naar: Postbus 150, 2670 AD Naaldwijk t.a.v. college van burgemeester en wethouders, cluster Beleid/Stedenbouw en Bestemmingsplannen. Het is ook mogelijk om een mondelinge zienswijze in te dienen, neem hiervoor contact op met het Omgevingscontactcentrum via 14 0174.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deLossergids.nl op 29-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Losser, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deLossergids.nl
Redactie deLossergids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Losser
  2. gmb-2023-554764

Gerelateerde berichten