Toestemming voor het herinrichten van de dorpsbleek aan Scholtinkstraat 5 te Losser

DeLossergids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Toestemming voor het herinrichten van de dorpsbleek aan Scholtinkstraat 5 te Losser.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Woensdag 6 maart 2024Besluit omgevingsrechtHet college van burgemeester en wethouders van Losser maakt bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht heeft besloten:-Een omgevingsvergunning te verlenen voor het herinrichten van de dorpsbleek op het perceel Scholtinkstraat 5, 7581 GG Losser, zaaknummer 23Z01499.Datum bekendmaking 22 februari 2024.Tegen een besluit kan een belanghebbende binnen 6 weken na de dag van bekendmaking bezwaar indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 90, 7580 AB Losser. Naast het indienen van een bezwaarschrift kan bij de voorzieningenrechter bij de Rechtbank Overijssel, afdeling Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening worden ingediend. Hiervoor is griffierecht verschuldigd. Meer informatie hierover vindt u op de website www.rechtspraak.nl.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deLossergids.nl op 07-03-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Losser, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deLossergids.nl
Redactie deLossergids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Losser
  2. gmb-2024-102912

Gerelateerde berichten