Aanvraag vergunning voor het aanwezig hebben van twee kansspelautomaten bij Wegrestaurant Scandinavian Losser B.V. aan De Poppe 38 te De Lutte

DeLossergids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het aanwezig hebben van twee kansspelautomaten bij Wegrestaurant Scandinavian Losser B.V. aan De Poppe 38 te De Lutte.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Woensdag, 6 maart 2024Aangevraagde vergunningen APV en bijzondere wettenOp grond van artikel 30b 1e lid van de Wet op de kansspelen is de volgende vergunning aangevraagd:-Het aanwezig hebben van twee kansspelautomaten bij Wegrestaurant Scandinavian Losser B.V., De Poppe 38, 7587 GA De Lutte, zaaknummer 24Z00512.Datum binnenkomst: 27 februari 2024Deze bekendmaking heeft uitsluitend een informatief karakter. Tegen een aanvraag om een vergunning kan geen bezwaar worden ingediend.

 

Onderwerp: Cultuur en recreatie | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deLossergids.nl op 07-03-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Losser, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deLossergids.nl
Redactie deLossergids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Losser
  2. gmb-2024-103236

Gerelateerde berichten