Aanvraag vergunning voor het kappen van diverse op een perceel kadastraal bekend gemeente Losser aan sectie G. nummer 2633 langs het Hilgeholtspad in de Lutte

DeLossergids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het kappen van diverse op een perceel kadastraal bekend gemeente Losser aan sectie G. nummer 2633 langs het Hilgeholtspad in de Lutte.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Woensdag 31 januari 2024Een aanvraag om omgevingsvergunning is ingediend voor het:-Kappen van diverse op een perceel kadastraal bekend gemeente Losser, sectie G. nummer 2633 langs het Hilgeholtspad in de Lutte, zaakdossiernummer 0168Z2024000602.Deze bekendmaking heeft uitsluitend een informatief karakter. Tegen een aanvraag om een vergunning kan geen bezwaar worden ingediend.N.B.: Het is mogelijk dat de tekeningen waarop, bij een positieve beslissing, de vergunning wordt verleend afwijken van welke ter inzage liggen.

 

Onderwerp: Natuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deLossergids.nl op 1-2-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Losser, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deLossergids.nl
Redactie deLossergids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Losser
  2. gmb-2024-45467

Gerelateerde berichten