Besluit maatwerkvoorschrift voor het lozen van afvalwater aan Gronausestraat 20 te Losser

DeLossergids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Besluit maatwerkvoorschrift voor het lozen van afvalwater aan Gronausestraat 20 te Losser.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Woensdag 7 februari 2024Besluit maatwerkvoorschriftHet college van burgemeester en wethouders van Losser heeft besloten een maatwerkvoorschrift en gedragsregels te stellen voor het-Lozen van afvalwater op het perceel Gronausestraat 20, 7581 CG Losser, zaaknummer 23Z03386.Datum bekendmaking 30 januari 2024. Tegen een besluit kan een belanghebbende binnen 6 weken na de dag van bekendmaking bezwaar indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 90, 7580 AB Losser. Naast het indienen van een bezwaarschrift kan bij de voorzieningenrechter bij de Rechtbank Overijssel, afdeling Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening worden ingediend. Hiervoor is griffierecht verschuldigd. Meer informatie hierover vindt u op de website www.rechtspraak.nl.

 

Onderwerp: Openbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deLossergids.nl op 8-2-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Losser, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deLossergids.nl
Redactie deLossergids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Losser
  2. gmb-2024-57198

Gerelateerde berichten