Toestemming voor het kappen van 2 bomen aan Wiggersweg 4 te Losser

DeLossergids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Toestemming voor het kappen van 2 bomen aan Wiggersweg 4 te Losser.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Woensdag 7 februari 2024Besluit omgevingsrechtHet college van burgemeester en wethouders van Losser maakt bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht heeft besloten:-Een vergunning te verlenen voor het kappen van 2 bomen op een perceel kadastraal bekend gemeente Losser, sectie Q, nummer 1730, achter Wiggersweg 4 in Losser, zaakdossiernummer 0168Z2024000312. Omdat het hierbij gaat om een noodkap treedt dit besluit onmiddellijk in werking.Datum bekendmaking 26 januari 2024.Tegen een besluit kan een belanghebbende binnen 6 weken na de dag van bekendmaking bezwaar indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 90, 7580 AB Losser. Naast het indienen van een bezwaarschrift kan bij de voorzieningenrechter bij de Rechtbank Overijssel, afdeling Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening worden ingediend. Hiervoor is griffierecht verschuldigd. Meer informatie hierover vindt u op de website www.rechtspraak.nl.

 

Onderwerp: Natuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deLossergids.nl op 8-2-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Losser, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deLossergids.nl
Redactie deLossergids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Losser
  2. gmb-2024-57216

Gerelateerde berichten