Toestemming voor het vergroten van een aanbouw aan Broekhoekweg 30 te Losser

DeLossergids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Toestemming voor het vergroten van een aanbouw aan Broekhoekweg 30 te Losser.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Woensdag 7 februari 2024Besluit omgevingsrechtHet college van burgemeester en wethouders van Losser maakt bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht heeft besloten:-Een vergunning te verlenen voor het vergroten van een aanbouw op het perceel Broekhoekweg 30, 7582 PT Losser, zaaknummer 23Z02700.Datum bekendmaking 31 januari 2024.Tegen een besluit kan een belanghebbende binnen 6 weken na de dag van bekendmaking bezwaar indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 90, 7580 AB Losser. Naast het indienen van een bezwaarschrift kan bij de voorzieningenrechter bij de Rechtbank Overijssel, afdeling Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening worden ingediend. Hiervoor is griffierecht verschuldigd. Meer informatie hierover vindt u op de website www.rechtspraak.nl.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deLossergids.nl op 8-2-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Losser, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deLossergids.nl
Redactie deLossergids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Losser
  2. gmb-2024-57231

Gerelateerde berichten