Aanvraag vergunning tijdelijk gebruik openbare ruimte voor het plaatsen van een bouwkeet, los toilet en opslagcontainer op de locatie Octant 260-399 te Dordrecht, vanaf 15 april t/m 28 juni 2024, zaaknummer 2024-0022026

DeLossergids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning tijdelijk gebruik openbare ruimte voor het plaatsen van een bouwkeet, los toilet en opslagcontainer op de locatie Octant 260-399 te Dordrecht, vanaf 15 april t/m 28 juni 2024, zaaknummer 2024-0022026.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De Gemeente Dordrecht heeft een aanvraag voor een APV vergunning ontvangen. De APV vergunning is aangevraagd voor een bouwkeet, los toilet en opslagcontainer op de locatie Octant 260-399 te Dordrecht.Waarom publiceert de gemeente dit bericht?Een APV vergunning wordt bij de Gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om een steiger, hoogwerker, telekraan, spieringskraan, hekwerk, bouwkeet, bouwmateriaal, rijplaten, los toilet, opslagcontainer, open en dichte vuilniscontainer of anders te plaatsen op de openbare ruimte. Met dit bericht laten Burgemeester en Wethouders u weten dat er tijdelijk iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u hier op tijd op reageren.Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de APV vergunning?Waarschijnlijk neemt de gemeente voor 22 april 2024 een definitief besluit over de aanvraag van de APV vergunning. Als de gemeente van plan is de vergunning te verlenen, publiceert de gemeente daarover een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de APV vergunning die de gemeente van plan is te verlenen bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.Heeft u vragen over de aanvraag van de APV vergunning?U kunt nu alvast de aanvraag van de APV vergunning bekijken en hierover vragen stellen. U kunt de documenten digitaal opvragen via vergunningenapv@dordrecht.nl. Voor andere vragen kunt u ook bellen. Dit kan via het telefoonnummer 14 078, de naam van de gemeente dient vervolgens te worden ingesproken.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deLossergids.nl op 5-3-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Losser, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deLossergids.nl
Redactie deLossergids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Losser
  2. gmb-2024-98375

Gerelateerde berichten