Grand Café Smit

Grand Café Smit is een Restaurant gelegen aan Brinkstraat 36 in Unknown.

Meer informatie over Grand Café Smit in Unknown

Bij Grand Café Smit kun je eenvoudig online reserveren. Ze zijn elke dag geopend, maar op donderdag t/m zondag kun je er terecht voor lunch en diner. Ze hebben een menukaart en bieden ook catering aan voor groepen vanaf 20 personen. Er zijn ook wekelijkse specials, zoals sukade met champignon pepersaus, champignon roomsoep en een lunchspecial met kip samba wrap. Voor reserveringen kun je telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen. Daarnaast kun je gezellig langskomen om de unieke bier-, wijn-, whisky- of gin tonic kaart te proeven. Volg Café Smit op Facebook of Instagram voor meer informatie. Reserveren kan ook online, waar je eventuele allergieën of speciale voorkeuren kunt vermelden. Voor andere vragen kun je telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen.

Wil je weten wat Grand Café Smit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand Café Smit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand Café Smit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand Café Smit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Grand Café Smit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand Café Smit

Bezoekers bekeken ook