Grillhuis losser

Grillhuis losser is een Afhaalrestaurant gelegen aan Gronausestraat 13 in Unknown.

Meer informatie over Grillhuis losser in Unknown

Grillhuis Losser is een restaurant dat authentieke en dagverse grillgerechten serveert. Ze hebben een menukaart waar je online kunt bestellen en klanten geven het restaurant 5 sterren. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief om unieke kortingen en acties te ontvangen en je kunt ook de app downloaden om sneller en eenvoudiger te bestellen. Daarnaast kun je de website en app in de gaten houden voor nieuwe acties en aanbiedingen. Het restaurant biedt ook populaire gerechten aan, zoals de Kapsalon en zoet gemarineerde spare-ribs. Ze hebben ook een breed assortiment aan dranken, waaronder frisdranken, koffie, thee, smoothies en alcoholische dranken. Verder bieden ze ook pasta's, broodjes, burgers, pizza's, voorgerechten, snacks, schotels, hoofdgerechten en een daghap aan. Het restaurant biedt ook bezorg- en afhaalservice aan, maar op dit moment is de website gesloten en bieden ze een heerlijke daghap aan: kipschnitzel met frites, rauwkost en saus naar keuze.

Wil je weten wat Grillhuis losser verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grillhuis losser of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grillhuis losser? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grillhuis losser het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Grillhuis losser reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grillhuis losser

Bezoekers bekeken ook