Gym-Fit Sportschool Losser

Gym-Fit Sportschool Losser is een Sportschool gelegen aan De Zoeker Esch 2A in Unknown.

Meer informatie over Gym-Fit Sportschool Losser in Unknown

GYM FIT in Losser is de populaire healthclub in de stad. Ze bieden verschillende fitnessmogelijkheden, personal training en groepslessen aan voor iedereen die zijn doelen wil bereiken. Klanten zijn tevreden met de goede begeleiding en uitleg over de apparatuur, evenals de vriendelijke sfeer in de sportschool. De tarieven voor abonnementen variëren, maar alle abonnementen bieden onbeperkte toegang tot fitness, 10% korting op packages, een persoonlijke fitnessapp en een overstapservice. Lid worden is gemakkelijk via de website of aan de balie en men is niet meteen aan een abonnement gebonden. Een basisabonnement geeft ook toegang tot douches en kluisjes. De sportschool biedt ook gratis parkeren en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Momenteel zijn er geen specifieke COVID-19 maatregelen, maar ze houden zich aan eventuele regels vanuit het Rijk. Men kan de sportschool gratis uitproberen met een 14-dagen pas.

Wil je weten wat Gym-Fit Sportschool Losser verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gym-Fit Sportschool Losser of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gym-Fit Sportschool Losser? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gym-Fit Sportschool Losser het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Gym-Fit Sportschool Losser reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gym-Fit Sportschool Losser

Bezoekers bekeken ook