Hairshop Losser/ allesvoorkappers.nl

Hairshop Losser/ allesvoorkappers.nl is een Winkel voor kappersbenodigdheden gelegen aan Gronausestraat 162 in Unknown.

Meer informatie over Hairshop Losser/ allesvoorkappers.nl in Unknown

Hairshop Losser bestaat al 10 jaar en staat bekend om betaalbare kwaliteit. Ze streven ernaar om de beste kwaliteit te leveren zonder concessies te doen. Ze werken met de beste producten en hun stylisten worden regelmatig getraind door topinstructeurs. De openingstijden zijn op maandag t/m woensdag van 08:00 tot 18:00, op donderdag en vrijdag van 08:00 tot 20:00 en op zaterdag van 08:00 tot 17:00. Ze werken zoveel mogelijk op afspraak om lange wachttijden te voorkomen. Daarnaast hebben ze een webshop en kun je contact met hen opnemen via de website. Ze zijn ook actief op sociale media voor exclusieve acties en trainingen.

Wil je weten wat Hairshop Losser/ allesvoorkappers.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hairshop Losser/ allesvoorkappers.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hairshop Losser/ allesvoorkappers.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hairshop Losser/ allesvoorkappers.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Hairshop Losser/ allesvoorkappers.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hairshop Losser/ allesvoorkappers.nl

Bezoekers bekeken ook