Hamshorst Bed en Breakfast

Hamshorst Bed en Breakfast is een Bed & Breakfast gelegen aan Hamshorstweg 2 in Unknown.

Meer informatie over Hamshorst Bed en Breakfast in Unknown

Bed & Breakfast de Hamshorst is gelegen in het prachtige Twentse coulisselandschap en biedt gasten de mogelijkheid om te genieten van de natuur. De accommodatie is ecologisch ontworpen en ademt een Scandinavische sfeer uit. Gasten kunnen genieten van wandelroutes, fietsroutes en de houtgestookte Finse buitensauna. De bed & breakfast heeft een eigen opgang en beschikt over 3 kamers en een ruime vide met een houtkachel. De kamers hebben uitzicht op het Twentse landschap en bieden de mogelijkheid om wilde dieren zoals vossen, reeën en konijnen te spotten. Daarnaast is er een idyllische hut in het bos naast de accommodatie die gebruikt kan worden als (tiener)kamer of als stilteplek. De Hamshorst is in 2012 verkozen tot de beste B&B van Nederland.

Wil je weten wat Hamshorst Bed en Breakfast verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hamshorst Bed en Breakfast of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hamshorst Bed en Breakfast? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hamshorst Bed en Breakfast het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Hamshorst Bed en Breakfast reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hamshorst Bed en Breakfast

Bezoekers bekeken ook