HEMA Losser

HEMA Losser is een Warenhuis gelegen aan Kerkstraat 11 in Unknown.

Meer informatie over HEMA Losser in Unknown

Bij HEMA Losser kun je terecht voor een breed scala aan producten, waaronder kleding, gordijnen, speelgoed, babyartikelen en lingerie. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of deze in de winkel op te halen. Als je kiest voor thuisbezorging, wordt de bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd. Als je kiest voor afhalen in de winkel, kun je de bestelling binnen 1-3 werkdagen ophalen. Je hebt 14 dagen de tijd om je bestelling op te halen. Het is ook mogelijk om artikelen binnen 30 dagen terug te brengen of te ruilen in de winkel, onder bepaalde voorwaarden. Sommige artikelen kunnen echter niet worden geretourneerd, zoals gebak en op maat gemaakte artikelen. Daarnaast kun je bij HEMA je oude apparaten gratis inleveren bij aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat. HEMA Losser heeft ook nabijgelegen locaties in Enschede-Zuid, Hengelo-Hasselo, Denekamp, Hengelo, Borne, Glanerbrug, Enschede-Miro Center, Oldenzaal, Enschede Op de Brouwerij en Enschede.

Wil je weten wat HEMA Losser verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Losser of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Losser? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Losser het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar HEMA Losser reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Losser

Bezoekers bekeken ook