Het Buitenverblijf Erve Punte Camping/B&B/Theehuis

Het Buitenverblijf Erve Punte Camping/B&B/Theehuis is een Kampeerterrein gelegen aan Oldenzaalsestraat 135A in Unknown.

Meer informatie over Het Buitenverblijf Erve Punte Camping/B&B/Theehuis in Unknown

Erve Punte is een uniek buitenverblijf gelegen in de Twentse natuur tussen Oldenzaal, Enschede en Losser. Het is een typische Twents Saksische boerderij uit de vorige eeuw met veel karakter. Bij Erve Punte kun je genieten van een idyllische en gemoedelijke sfeer, ver weg van de drukte. Er zijn verschillende kampeermogelijkheden, zoals kamperen met uitzicht over velden of onder de bomen, overnachten in een trekkershut of relaxen in een boerderijkamer. De camping biedt 23 ruime plekken met een schitterend uitzicht. Er zijn ook vintage caravans te huur voor een authentieke kampeerervaring. Daarnaast zijn er vijf bijzondere boerderijkamers met elk een eigen verhaal, een sfeervol theehuis en een vergaderlocatie. Bij Erve Punte kun je genieten van de mooie dingen in het leven en even op adem komen.

Wil je weten wat Het Buitenverblijf Erve Punte Camping/B&B/Theehuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Buitenverblijf Erve Punte Camping/B&B/Theehuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Buitenverblijf Erve Punte Camping/B&B/Theehuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Buitenverblijf Erve Punte Camping/B&B/Theehuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Het Buitenverblijf Erve Punte Camping/B&B/Theehuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Buitenverblijf Erve Punte Camping/B&B/Theehuis

Bezoekers bekeken ook