Het Zentrum

Het Zentrum is een Winkel gelegen aan Brinkstraat 30 in Unknown.

Meer informatie over Het Zentrum in Unknown

Het Zentrum en 2BLeaf zijn twee verschillende winkels die toch goed samengaan. Bij Het Zentrum kunnen mensen samenkomen en hun welzijn vergroten door middel van intuïtieve ontwikkeling, meditatie en lichtwerk. Er zijn ook twee natuurgeneeskundige praktijken verbonden aan Het Zentrum. In de winkel zijn edelstenen, oliën, wierook en cadeautjes te vinden. 2BLeaf is een creatieve winkel met een grote keuze aan garens en andere benodigdheden voor verschillende projecten. Ze geven ook cursussen voor haken en breien, zowel voor beginners als gevorderden. Daarnaast beschikt Het Zentrum over een Zenzaal waar cursussen en groepen worden gehouden. Als je zelf een cursus of workshop wilt geven, kun je contact opnemen.

Wil je weten wat Het Zentrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Zentrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Zentrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Zentrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Het Zentrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Zentrum

Bezoekers bekeken ook