Hotel 't Kruisselt

Hotel 't Kruisselt is een Hotel gelegen aan Kruisseltlaan 3 in Unknown.

Meer informatie over Hotel 't Kruisselt in Unknown

Hotel 't Kruisselt is een gastvrij hotel gelegen in Twente, omringd door prachtige natuur. Het hotel is gevestigd in een voormalige textielvilla en biedt kwaliteit, rust en een gemoedelijke sfeer. Gasten kunnen genieten van wandel-, fiets- en autoroutes, evenals een uitdagende 9-holes par 3 golfbaan. Er zijn verschillende populaire arrangementen beschikbaar, waaronder het Twents Wildarrangement en de Herfstspecials. De kamers in het hotel zijn comfortabel en voorzien van moderne voorzieningen. Gasten hebben positieve ervaringen gedeeld over het hotel en de omgeving. Twente staat bekend om zijn prachtige natuur en Hotel 't Kruisselt biedt een rustgevende omgeving. Het hotel heeft ook een eigen 9-holes golfbaan. Het laatste nieuws en aanbiedingen kunnen worden gevonden op de website van het hotel.

Wil je weten wat Hotel 't Kruisselt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel 't Kruisselt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel 't Kruisselt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel 't Kruisselt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Hotel 't Kruisselt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel ’t Kruisselt

Bezoekers bekeken ook