House of Hair Overdinkel

House of Hair Overdinkel is een Kapper gelegen aan Hoofdstraat 65 in Unknown.

Meer informatie over House of Hair Overdinkel in Unknown

Bij House of Hair Overdinkel, gelegen in het centrum van Overdinkel, kunt u terecht voor persoonlijke aandacht en kwaliteit op het gebied van haarstyling. Irma van der Genugten is na jaren werken vanuit haar huis een nieuwe kapsalon gestart op een a-locatie. Mannen, vrouwen en kinderen zijn welkom bij deze allround kapsalon. U kunt online een afspraak maken en de openingstijden zijn op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag overdag en op zaterdagochtend. Op zondag en maandag is de salon gesloten. Als u benieuwd bent naar de ervaringen van anderen, kunt u de reviews op Facebook lezen. Voor contactgegevens kunt u terecht op de website van House of Hair Overdinkel.

Wil je weten wat House of Hair Overdinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van House of Hair Overdinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij House of Hair Overdinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je House of Hair Overdinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar House of Hair Overdinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. House of Hair Overdinkel

Bezoekers bekeken ook