Huisartsenpraktijk Boermans

Huisartsenpraktijk Boermans is een Huisarts gelegen aan Lutterstraat 2a in Unknown.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Boermans in Unknown

Onze praktijk is helaas niet meer open voor nieuwe patiënten. We hebben speciale aandacht voor kwetsbare ouderen en houden contact met onze patiënten na een ziekenhuisopname of bevalling. Sinds 2013 zijn we NHG-geaccrediteerd. Ton is al 40 jaar huisarts in Losser. In 2013 kregen we een tevredenheidsscore van 8,9 in het NHG Patiënt tevredenheidsonderzoek. Onze praktijk is gevestigd aan de Lutterstraat 2A in Losser en is bereikbaar op (053) 538 15 03. Ons e-mailadres is info@praktijkboermans.nl. Voor spoedgevallen kunt u het alarmnummer (053) 538 15 03 kiezen en dan optie 3. We versturen ook een nieuwsbrief, waarvoor u uw naam en e-mailadres kunt invullen. We zijn open op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Boermans verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Boermans of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Boermans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Boermans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Boermans reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Boermans

Bezoekers bekeken ook