Huisartsenpraktijk 't Veld Overdinkel

Huisartsenpraktijk 't Veld Overdinkel is een Huisarts gelegen aan Prins Bernhardstraat 4 in Unknown.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk 't Veld Overdinkel in Unknown

Huisartsenpraktijk 't Veld is gevestigd in Gezondheidscentrum Overdinkel en heeft de adres Hoofdstraat 184 in Overdinkel. De praktijk is open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag, maar dokter Righart is momenteel afwezig. Er is echter niet elke dag een arts beschikbaar. In plaats daarvan zijn waarnemers dokter Krabbe en dokter Zwerver enkele dagen per week aanwezig. De praktijk is momenteel gesloten voor nieuwe patiënten en er is geen wachtlijst. Ze bieden ook een SMS-berichtenservice aan, in eerste instantie alleen voor afspraken bij de praktijkondersteuner. Als u geen gebruik wilt maken van deze service, kunt u dit aangeven. Let op: als u medicatie voorgeschreven krijgt door een specialist, moet u de herhaalrecepten regelen bij de specialist zelf totdat de behandeling en controles weer aan de huisarts zijn overgedragen. Voor contact kunt u bellen naar het spoednummer 053-5385500.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk 't Veld Overdinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk 't Veld Overdinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk 't Veld Overdinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk 't Veld Overdinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Huisartsenpraktijk 't Veld Overdinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk ’t Veld Overdinkel

Bezoekers bekeken ook