Huisartspraktijk Huitema

Huisartspraktijk Huitema is een Arts gelegen aan Lutterstraat 4 in Unknown.

Meer informatie over Huisartspraktijk Huitema in Unknown

Welkom bij Huisartspraktijk Huitema! Het dragen van een mondkapje is niet meer verplicht, maar het wordt wel op prijs gesteld als u klachten heeft die mogelijk passen bij Corona. Als u symptomen heeft zoals neusverkoudheid, hoesten, koorts of verlies van smaak of reuk, kan dit passen bij Covid-19. Ondanks het Corona virus kunnen de normale dagelijkse activiteiten van de huisartspraktijk weer grotendeels worden verricht. Kom nooit zonder afspraak naar de praktijk en bel voor een afspraak tussen 8.00 en 11.30 uur. Het No-Show beleid is van kracht, wat betekent dat u een waarschuwing ontvangt als u niet verschijnt op uw afspraak of deze te laat afzegt. Vakantie, vrije dagen en cursusdagen zijn ook vermeld. De praktijk is aangesloten bij MijnGezondheid.net, waar u online uw eigen gezondheidszaken kunt regelen. De huisartspraktijk heeft ook locaties in Losser en Overdinkel. In de regio Twente is er een tekort aan huisartsen.

Wil je weten wat Huisartspraktijk Huitema verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartspraktijk Huitema of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartspraktijk Huitema? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartspraktijk Huitema het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Huisartspraktijk Huitema reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartspraktijk Huitema

Bezoekers bekeken ook