huisjeaandedinkel

huisjeaandedinkel is een Bed & Breakfast gelegen aan Goormatenweg 17 in Unknown.

Meer informatie over huisjeaandedinkel in Unknown

In het pittoreske dorpje Overdinkel bevindt zich de Bed & Breakfast genaamd "Huisje aan de Dinkel", gelegen aan Goormatenweg 17. Deze accommodatie biedt een warm welkom en staat altijd voor haar gasten klaar. Het huisje beschikt over een gezellig ingerichte woonkamer, waar gasten kunnen genieten van een aangenaam verblijf. Het ontbijt wordt op maat gemaakt naar de voorkeur van de gasten. Vanuit de woonkamer heeft men een prachtig uitzicht over het landelijke landschap, wat zorgt voor voldoening na een fietstocht. Daarnaast kunnen gasten ook genieten van de natuurlijke omgeving, zoals het Lutterzand, waar men kan wandelen en de Dinkel, waar men kan kanoën en fietsen langs de lagaroute behoort ook tot de mogelijkheden.

Wil je weten wat huisjeaandedinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van huisjeaandedinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij huisjeaandedinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je huisjeaandedinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar huisjeaandedinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. huisjeaandedinkel

Bezoekers bekeken ook