Humankind - BSO Kindcentrum Meester Snel

Humankind - BSO Kindcentrum Meester Snel is een Kinderopvang gelegen aan Kloosterstraat 13 in Unknown.

Meer informatie over Humankind - BSO Kindcentrum Meester Snel in Unknown

Kindcentrum Meester Snel in Losser biedt buitenschoolse opvang voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. De pedagogisch medewerkers organiseren diverse activiteiten, zoals koken, kunst, techniek en sport. Kinderen kunnen er ook voor kiezen om bijvoorbeeld huiswerk te maken, spelletjes te doen, te knutselen of te lezen. Daarnaast worden er regelmatig workshops georganiseerd waar kinderen aan kunnen deelnemen. De kinderraad denkt mee over de activiteiten en thema's, zodat de kinderen zelf een rol hebben in hun vrije tijd. Het kindcentrum biedt ook kinderdagopvang en peuterspeelzaal. Het personeel hecht veel waarde aan het welzijn van de kinderen en zet zich elke dag in om hen een geweldige dag te bezorgen. Wie geïnteresseerd is of meer informatie wil, kan contact opnemen met Regiokantoor West-Twente.

Wil je weten wat Humankind - BSO Kindcentrum Meester Snel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - BSO Kindcentrum Meester Snel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - BSO Kindcentrum Meester Snel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - BSO Kindcentrum Meester Snel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Humankind - BSO Kindcentrum Meester Snel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – BSO Kindcentrum Meester Snel

Bezoekers bekeken ook