Humankind - BSO 't Trefhuus

Humankind - BSO 't Trefhuus is een Kinderopvang gelegen aan Prins Hendrikstraat 1 in Unknown.

Meer informatie over Humankind - BSO 't Trefhuus in Unknown

De buitenschoolse opvang 't Trefhuus in Overdinkel biedt kinderen tussen de 4 en 12 jaar de mogelijkheid om te genieten van hun vrije tijd. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd op het gebied van sport, koken en knutselen. Ook tijdens studiedagen en in de vakanties kunnen de kinderen terecht bij de opvang. Daarnaast wordt er ook voorschoolse opvang aangeboden voor kinderen van de Brede School Overdinkel en Basisschool Het Kompas. De locatie van 't Trefhuus is te vinden aan de Prins Hendrikstraat 1 in Overdinkel. Voor meer informatie of persoonlijk advies kan er contact worden opgenomen met Regiokantoor Oost-Twente. Humankind is de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland en heeft meer dan 450 locaties die dagelijks duizenden kinderen ontvangen.

Wil je weten wat Humankind - BSO 't Trefhuus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - BSO 't Trefhuus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - BSO 't Trefhuus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - BSO 't Trefhuus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Humankind - BSO 't Trefhuus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – BSO ’t Trefhuus

Bezoekers bekeken ook