Humankind - Kinderdagverblijf Ocarina

Humankind - Kinderdagverblijf Ocarina is een Kinderopvang gelegen aan Hoofdstraat 68 in Unknown.

Meer informatie over Humankind - Kinderdagverblijf Ocarina in Unknown

Kinderdagverblijf Ocarina in Overdinkel is een ruime en natuurlijke locatie waar kinderen volop kunnen spelen en ontdekken. Ze bieden een scala aan activiteiten en hebben zowel binnen als buiten grote ruimtes. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:30 uur. Ocarina heeft ook buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Bij Ocarina werken vertrouwde gezichten die elke dag met een glimlach begroeten. Ze zetten zich in om kinderen een dag te bezorgen waar je niet over uitgepraat raakt. Als je interesse hebt in Kinderdagverblijf Ocarina, kun je contact opnemen met Regiokantoor West-Twente. Ocarina is onderdeel van Humankind, de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland. Ze hebben meer dan 450 locaties die dagelijks bezocht worden door duizenden kinderen.

Wil je weten wat Humankind - Kinderdagverblijf Ocarina verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - Kinderdagverblijf Ocarina of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Kinderdagverblijf Ocarina? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Kinderdagverblijf Ocarina het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Humankind - Kinderdagverblijf Ocarina reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – Kinderdagverblijf Ocarina

Bezoekers bekeken ook