Ilona's Hair Team & Jenny’s Beautybar

Ilona's Hair Team & Jenny’s Beautybar is een Kapper gelegen aan Sint Maartenstraat 16 in Unknown.

Meer informatie over Ilona's Hair Team & Jenny’s Beautybar in Unknown

Bij Ilona's Hairteam kunt u terecht voor kappers- en schoonheidsbehandelingen. Er zijn twee soorten klanten: degenen die hun haar na het kappersbezoek graag zelf stylen en degenen die het liefst elke dag door de kapster hun haar laten doen. Bij Ilona's Hairteam zijn beide typen klanten welkom, evenals heren en dames die willen worden verwend in de schoonheidssalon. De salon heeft zes ervaren kapsters en een schoonheidsspecialiste. Eigenaresse Ilona opende haar eigen salon in 2004 en is sindsdien succesvol. Bij Ilona's Hairteam kunt u qualitytime reserveren voor uzelf en uw haar, want de kapsters zullen uw haar altijd goed verzorgen. Als u nog niet zeker weet wat u met uw haar wilt doen, kunnen de haarexperts u adviseren. In het pand van Ilona's Hairteam is ook de schoonheidssalon van Jennifer gevestigd, genaamd Jennysbeautybar. Hier worden diverse behandelingen aangeboden die vaak gecombineerd kunnen worden met een kappersbezoek. U kunt bij Ilona's Hairteam zowel met als zonder afspraak binnenlopen, maar als u zeker wilt zijn van een plekje, kunt u het beste een afspraak maken. De openingstijden van de salon zijn op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag overdag, en op vrijdagavond.

Wil je weten wat Ilona's Hair Team & Jenny’s Beautybar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ilona's Hair Team & Jenny’s Beautybar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ilona's Hair Team & Jenny’s Beautybar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ilona's Hair Team & Jenny’s Beautybar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Ilona's Hair Team & Jenny’s Beautybar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ilona’s Hair Team & Jenny’s Beautybar

Bezoekers bekeken ook