In het zadel met Maaike

In het zadel met Maaike is een Ruitersportwinkel gelegen aan Het Witte Zand 41 in Unknown.

Meer informatie over In het zadel met Maaike in Unknown

Heb je ooit gemerkt dat jouw kind snel boos wordt of extreem gevoelig is? Heeft het moeite met verliezen of presteert het niet goed op school? Misschien heeft je kind medische klachten waar de reguliere geneeskunde geen oplossing voor heeft. Vaak komen al deze problemen voort uit iets wat het kind heeft meegemaakt, misschien zelfs al bij de geboorte. Alles wat een persoon meemaakt, blijft ergens in het lichaam hangen. Sommige mensen raken daardoor geblokkeerd, vooral als het gaat om nare gebeurtenissen. Ze kunnen dan niet meer bij hun innerlijke kracht komen. Ik help kinderen en hun ouders om die kracht weer te vinden. Op een speelse manier ga ik samen met het kind en de ouders op zoek naar geblokkeerde gevoelens. De manier waarop het kind beweegt en zijn lichaamstaal kunnen veel onthullen. Maar de aanpak verschilt per kind, omdat elk kind uniek is. Zodra we de blokkade hebben gevonden, kunnen we kijken wat het kind nodig heeft om ermee om te gaan. Op die manier kunnen we het kind weer 'in zijn kracht zetten' en helpen om weer controle te krijgen.

Wil je weten wat In het zadel met Maaike verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van In het zadel met Maaike of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij In het zadel met Maaike? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je In het zadel met Maaike het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar In het zadel met Maaike reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. In het zadel met Maaike

Bezoekers bekeken ook