Johma

Johma is een Voedselfabrikant gelegen aan De Pol 35 in Unknown.

Meer informatie over Johma in Unknown

Johma oet Twente heeft verschillende berichten gedeeld op hun sociale media. Ze bieden een Halloween salade pakket aan als prijs voor een winactie, waarbij ze bij de winnaars langs zullen komen. Ze hebben ook een lunchtip gedeeld voor een pitabroodje met Johma Twents kruidentuintjesalade, tomaat, kip en uitjes. Verder hebben ze een veiligheidswaarschuwing geplaatst en moedigen ze aan om het Nederlands elftal te steunen. Ze hebben ook vacatures gedeeld voor nieuwe collega's en vragen met wie je Valentijnsdag viert. Daarnaast hebben ze verschillende nieuwe producten geïntroduceerd, waaronder 100% plantaardige kaas-mosterdsalade, Johma kip-pestosalade en Johma roomkaasspread in de smaken komkommer en tomaat. Ze hebben ook aangekondigd dat enkele van hun bekende salades nu ook in plantaardige varianten verkrijgbaar zijn. Ten slotte hebben ze gedeeld dat hun producten met liefde worden gemaakt en bieden ze een setje van nacho's en gevulde eitjesalade aan.

Wil je weten wat Johma verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Johma of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Johma? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Johma het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Johma reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Johma

Bezoekers bekeken ook