Keur & Langela B.V.

Keur & Langela B.V. is een IT-consultancy gelegen aan Markeweg 83 in Unknown.

Meer informatie over Keur & Langela B.V. in Unknown

Keur & Langela B.V. is opgericht door Peter Langela en hij bezit aandelen in verschillende bedrijven. Fluidensity houdt zich bezig met het verzamelen, verhandelen en tentoonstellen van kunst via digitale tokens. Madelin Twente B.V. is een platform voor het tokeniseren van activa met behulp van blockchain technologie. Scalar Data B.V. houdt zich bezig met big data, AI & IoT projecten. iState B.V. ontwikkelt slimme software voor woningcorporaties. Peter Langela is ondernemer en coach bij de Universiteit van Twente, Novel-T en imec.istart.nl. Hij is ook beschikbaar voor workshops, masterclasses en keynotes. Voor contactinformatie kunt u terecht bij peter@langela.nl of op 0634 685589. Keur & Langela B.V. kan worden bereikt via info@keurlangela.nl en meer informatie is te vinden op https://keurlangela.nl. Het KvK-nummer is 08086569 en het BTW-nummer is NL808582732B01.

Wil je weten wat Keur & Langela B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Keur & Langela B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Keur & Langela B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Keur & Langela B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Keur & Langela B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Keur & Langela B.V.

Bezoekers bekeken ook