Kinderopvang De Bonte Koe

Kinderopvang De Bonte Koe is een Kleuterschool gelegen aan Honingloweg 30 in Unknown.

Meer informatie over Kinderopvang De Bonte Koe in Unknown

Welkom bij Kinderopvang 'De Bonte Koe'! Wij zijn een professionele kinderopvang op een echte boerderij in Losser. Bij ons kunnen kinderen van 0-13 jaar genieten van een unieke ervaring. We hebben verschillende groepen, waaronder een babygroep, peutergroepen en BSO-groepen. Onze buitenruimte is ruim opgezet en ingericht met natuurlijke materialen, zodat de kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven. We hebben ook een dierenweide met schapen, waar de kinderen elke dag mee kunnen helpen met voeren. Daarnaast hebben we een grote kippenren waar we samen met de kinderen eitjes rapen en konijnen verzorgen. Bij ons leren kinderen omgaan met dieren en genieten ze van veel buiten zijn en ruimte hebben. Agrarische kinderopvang biedt eindeloos veel mogelijkheden voor kinderen om te ontdekken, beleven en ervaren. Dus als je nieuwsgierig bent geworden, bel of mail ons gerust!

Wil je weten wat Kinderopvang De Bonte Koe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang De Bonte Koe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang De Bonte Koe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang De Bonte Koe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Kinderopvang De Bonte Koe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang De Bonte Koe

Bezoekers bekeken ook