Kinderopvang Juffie

Kinderopvang Juffie is een Kinderopvang gelegen aan Kloppenstraat 79 in Unknown.

Meer informatie over Kinderopvang Juffie in Unknown

Patricia, een ervaren leerkracht en moeder van twee kinderen, heeft besloten om haar eigen kleinschalige kinderopvang te beginnen genaamd Kinderopvang Juffie. Ze biedt een veilige en speelse omgeving waar kinderen zich kunnen ontwikkelen op sociaal-emotioneel, motorisch, creatief en cognitief gebied. Patricia werkt themagericht en stimuleert de eigen inbreng van de kinderen. Ze zorgt ervoor dat de kinderen zich thuis en veilig voelen in haar opvang. De opvang is voorzien van alle gemakken, zoals een eigen speelruimte, een omheinde buitenruimte met speelmateriaal en een aparte slaapruimte. Patricia is geopend op maandag, dinsdag en donderdag, maar andere mogelijkheden zijn bespreekbaar. Als je meer informatie wilt of een keer wilt langskomen, kun je contact opnemen met Kinderopvang Juffie. Het adres is De Noor 111, 7481 RP Haaksbergen, Overijssel.

Wil je weten wat Kinderopvang Juffie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang Juffie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Juffie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Juffie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Kinderopvang Juffie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang Juffie

Bezoekers bekeken ook