Kleintje Twentsche Taveerne

Kleintje Twentsche Taveerne is een Restaurant gelegen aan Spechtstraat 9 in Unknown.

Meer informatie over Kleintje Twentsche Taveerne in Unknown

Kleintje Twentsche Taveerne biedt kleine buffetten en gevarieerde hapjesschalen aan volgens traditionele recepten. Ze richten zich op kleine tot middelgrote groepen en houden klanten op de hoogte via Facebook en de website. Bestellingen worden besproken en de mogelijkheden worden samen doorgenomen. Tijdens schoolvakanties is de taveerne beperkt geopend en op zon- en feestdagen altijd gesloten. Let op: van 16 december 2023 tot en met 5 januari 2024 is de taveerne gesloten vanwege werkzaamheden en een korte vakantie. Ze bieden verschillende mogelijkheden, waaronder hapjesschalen met een variatie aan eenvoudige en luxe hapjes. Er zijn ook verschillende buffetopties, zoals een hapjesbuffet, schnitzelmenu, standaardbuffet en luxe buffet. Bij de laatste twee buffetten kunnen klanten drie warme gerechten kiezen. Bestellingen kunnen worden afgehaald op het nieuwe adres in De Lutte, maar buffetten kunnen ook thuis worden bezorgd tegen een kleine vergoeding. Borden en bestek worden meegeleverd en moeten schoon worden teruggebracht om extra kosten te voorkomen.

Wil je weten wat Kleintje Twentsche Taveerne verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kleintje Twentsche Taveerne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kleintje Twentsche Taveerne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kleintje Twentsche Taveerne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Kleintje Twentsche Taveerne reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kleintje Twentsche Taveerne

Bezoekers bekeken ook