Klompenmakerij Koop

Klompenmakerij Koop is een Museum gelegen aan Lossersestraat 72 in Unknown.

Meer informatie over Klompenmakerij Koop in Unknown

Bij Klompenmakerij Koop in De Lutte kunt u de geschiedenis van de klomp ontdekken in hun vernieuwde museum. Daarnaast bieden ze ook een winkel aan waar u niet alleen klompen en souvenirs kunt vinden, maar ook bedrijfskleding. Voor groepen van 20 tot 50 personen verzorgen ze rondleidingen met live demonstraties. Op dit moment hebben ze Werklaarzen Grisport en Dunlop Blizzard winterlaarzen in hun winkel. Daarnaast bieden ze ook Ballyclare Workwear aan, zoals het Hybrid Softshell Jacket. Ten slotte hebben ze aangepaste openingstijden, dus het is belangrijk om de actuele openingstijden op hun website te controleren. U kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Klompenmakerij Koop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Klompenmakerij Koop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Klompenmakerij Koop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klompenmakerij Koop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Klompenmakerij Koop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Klompenmakerij Koop

Bezoekers bekeken ook