Kringloopbedrijf de Beurs

Kringloopbedrijf de Beurs is een Kringloopwinkel gelegen aan Gronausestraat 9A in Unknown.

Meer informatie over Kringloopbedrijf de Beurs in Unknown

Kringloopbedrijf De Beurs is een organisatie die een actieve rol speelt in de circulaire economie in de regio. Ze hebben vestigingen in Oldenzaal, Denekamp, Tubbergen en Losser waar ze goederen en kleding verzamelen, selecteren, verfraaien en verkopen om ze een nieuwe duurzame bestemming te geven. Ze bieden ook de service om goederen gratis bij mensen thuis op te halen en helpen bij het ontruimen van woningen of bedrijfspanden. Daarnaast bieden ze mogelijkheden voor werkervaring binnen het bedrijf en blazen ze herbruikbare goederen nieuw leven in. Bij Kringloopbedrijf De Beurs kun je altijd iets bijzonders vinden, omdat alles een verhaal heeft. Ze hebben het Werkpakt-keurmerk ontvangen vanwege hun belangrijke rol op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid en werkgelegenheid.

Wil je weten wat Kringloopbedrijf de Beurs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloopbedrijf de Beurs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloopbedrijf de Beurs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloopbedrijf de Beurs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Kringloopbedrijf de Beurs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kringloopbedrijf de Beurs

Bezoekers bekeken ook