Landgoed De Wilmersberg

Landgoed De Wilmersberg is een Hotel gelegen aan Rhododendronlaan 7 in Unknown.

Meer informatie over Landgoed De Wilmersberg in Unknown

Landgoed De Wilmersberg is een fijn en vriendelijk 4-sterrenhotel in het kleurrijke Twente. Het hotel bestaat al bijna 100 jaar en biedt een rustige en ruime plek om te ontspannen. De Twentse textielfamilie Blijdenstein bouwde het buitenverblijf in 1923 en De Wilmersberg zet de traditie voort om gasten warm te verwelkomen. Het hotel is geliefd bij reizigers en staat bekend als een van de 25 beste hotels in Nederland. Daarnaast is het hotel ook duurzaam, met het Green Key Goud keurmerk. Het hotel heeft ook veel te bieden, zoals de mogelijkheid om te fietsen of wandelen in de prachtige natuur van Twente, te genieten van heerlijke gerechten in het restaurant en te ontspannen in de wellnessfaciliteiten. Iedereen is welkom bij De Wilmersberg en je kunt je inschrijven voor speciale aanbiedingen. Er is momenteel een omleiding naar het hotel vanwege wegwerkzaamheden.

Wil je weten wat Landgoed De Wilmersberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Landgoed De Wilmersberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Landgoed De Wilmersberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Landgoed De Wilmersberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Landgoed De Wilmersberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Landgoed De Wilmersberg

Bezoekers bekeken ook