Landgoed 't Borghuis

Landgoed 't Borghuis is een Vakantiepark gelegen aan Oldenzaalsestraat 135B in Unknown.

Meer informatie over Landgoed 't Borghuis in Unknown

Landgoed 't Borghuis is een kleinschalig vakantiepark gelegen in Twente, waar rust en privacy centraal staan. De meeste vakantiehuizen op het landgoed zijn voorzien van een eigen Finse kota en/of hottub. In de omgeving van het park vind je prachtige landschappen, zoals zandverstuivingen, dennenbossen en het Dinkeldal. Losser, de toeristische gemeente in de buurt, biedt een scala aan activiteiten in de zomermaanden, terwijl De Lutte en Oldenzaal gezellige pleinen hebben. Als je op zoek bent naar een uniek vakantiehuis met veel privacy, comfort en luxe, dan is Landgoed 't Borghuis de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie.

Wil je weten wat Landgoed 't Borghuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Landgoed 't Borghuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Landgoed 't Borghuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Landgoed 't Borghuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Landgoed 't Borghuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Landgoed ’t Borghuis

Bezoekers bekeken ook