Landhuishotel De Bloemenbeek

Landhuishotel De Bloemenbeek is een Hotel gelegen aan Beuningerstraat 6 in Unknown.

Meer informatie over Landhuishotel De Bloemenbeek in Unknown

In dit jaargetijde is de natuur op zijn best, vooral in Twente. De kleuren van de herfst, de dwarrelende bladeren en de geur van het najaar maken een wandeling of fietstocht extra speciaal. Ondanks dat de dagen korter worden, is het nog steeds aangenaam genoeg om buiten te zijn. Daarna kunt u ontspannen bij een knapperend haardvuur en genieten van een goed glas wijn en heerlijke gerechten in een bijzondere ambiance. Het restaurant, aangesloten bij Alliance Gastronomique en bekroond met 1 Michelinster, combineert de klassieke Frans-mediterrane keuken met lokale seizoensproducten. Het landgoed verwacht eind dit jaar gecertificeerd te zijn op het hoogste niveau voor De Green Key Gold. De Bloemenbeek kijkt ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen.

Wil je weten wat Landhuishotel De Bloemenbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Landhuishotel De Bloemenbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Landhuishotel De Bloemenbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Landhuishotel De Bloemenbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Landhuishotel De Bloemenbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Landhuishotel De Bloemenbeek

Bezoekers bekeken ook