LD Meubelen

LD Meubelen is een Meubelgroothandel gelegen aan De Zoeker Esch 1 in Unknown.

Meer informatie over LD Meubelen in Unknown

LD Meubelen produceert metalen tafelonderstellen gemaakt van gewalst staal, wat ze geschikt maakt voor verschillende soorten tafelbladen. Deze onderstellen hebben zichtbare lasnaden, wat zorgt voor een stoere en robuuste uitstraling. Ze zijn ook van hoge kwaliteit en kunnen gebruikt worden als eettafel, salontafel, sta tafel, bureau, enzovoort. De metalen tafelonderstellen geven een moderne en warme look aan uw woon- of kantoorruimte. Bij LD Meubelen kunt u deze onderstellen bestellen in verschillende kleuren die passen bij uw interieur. LD Meubelen is de fabrikant op het gebied van tafelonderstellen met een groot assortiment. Ze bieden onderstellen in verschillende afmetingen en u kunt uw gewenste tafelblad combineren met het metalen onderstel. Of u nu een boomstamblad, betonblad, eikenblad of steigerhoutblad heeft, LD Meubelen heeft de juiste onderstellen voor uw tafel. Ze bieden ook de mogelijkheid om zowel kleine als grote aantallen af te nemen en staan open voor ontwerpen op maat.

Wil je weten wat LD Meubelen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LD Meubelen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LD Meubelen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LD Meubelen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar LD Meubelen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LD Meubelen

Bezoekers bekeken ook