LeadFindr

LeadFindr is een Marketingconsultant gelegen aan Broekhoekweg 34 in Unknown.

Meer informatie over LeadFindr in Unknown

LeadFindr is een bedrijf dat gespecialiseerd is in doelgerichte B2B leadgeneratie en new business strategieën. Ze gebruiken een data-driven en account based methode om hun klanten in contact te brengen met de juiste prospects. Met hun persoonlijke verkoopstrategie genereren ze nieuwe business en vullen ze de pijplijn van hun klanten. LeadFindr biedt warme leads aan, inclusief datagedreven prospecting en de juiste tools en menselijke interactie. Ze richten zich op kansrijke prospects en gebruiken scorende communicatie via verschillende kanalen, zoals social media, e-mail en telefoon. Hun klanten groeien samen met LeadFindr, door middel van een gestructureerde werkwijze, waarbij ze intensief samenwerken bij de opvolging van leads. Het uitbesteden van new business aan LeadFindr heeft vele voordelen. Ze werken met bedrijven in verschillende B2B sectoren en hebben brede kennis en expertise. LeadFindr maakt het makkelijk om te beginnen, met een prijs waarbij ROI snel realiseerbaar is zonder langdurige contracten. Ze helpen hun klanten met het krijgen van meer klanten, afspraken en deals. LeadFindr is bereikbaar via telefoon, WhatsApp en e-mail en ze reageren binnen een bepaalde tijd.

Wil je weten wat LeadFindr verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LeadFindr of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LeadFindr? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LeadFindr het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar LeadFindr reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LeadFindr

Bezoekers bekeken ook