Lossers Voetcomfort

Lossers Voetcomfort is een Schoenenwinkel gelegen aan Raadhuisstraat 20 in Unknown.

Meer informatie over Lossers Voetcomfort in Unknown

Bij Lossers Voetcomfort, een schoenenwinkel in Losser, staat de voet centraal. Ze meten de lengte en breedte van de voeten op en vragen de klant wat ze verwachten van hun schoenen, zodat ze aan zoveel mogelijk wensen kunnen voldoen. Als het gewenste schoeisel niet bij de voet past, zoeken ze naar een oplossing die wel past en acceptabel is voor de klant. Ze kunnen indien nodig aanpassingen maken aan de schoenen, zoals het plaatsen van een afwikkelbalk, een hakverhoging of -verlaging. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om bij de klant aan huis te komen als deze niet naar de winkel kan komen. De openingstijden van de winkel zijn van dinsdag tot en met donderdag van 10.00 tot 17.00 uur, op vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.30 uur. De winkel is gevestigd op Raadhuisstraat 20, 7581AA Losser, en de contactgegevens zijn 053 538 12 90 en info@lossersvoetcomfortschoenen.nl.

Wil je weten wat Lossers Voetcomfort verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lossers Voetcomfort of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lossers Voetcomfort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lossers Voetcomfort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Lossers Voetcomfort reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lossers Voetcomfort

Bezoekers bekeken ook