Maria Geboorte Kerk

Maria Geboorte Kerk is een Katholieke kerk gelegen aan Gronausestraat 2 in Unknown.

Meer informatie over Maria Geboorte Kerk in Unknown

Welkom op de website van Maria Vlucht, de Rooms Katholieke Parochie van Losser, Glanerbrug, Overdinkel en Lonneker. Op deze website vindt u informatie over de verschillende locaties, het laatste nieuws, blogs en nog veel meer. De parochie is erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Voor vragen en contact kunt u terecht bij het secretariaat, dat geopend is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur. De contactgegevens van de parochie zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Maria Geboorte Kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maria Geboorte Kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maria Geboorte Kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maria Geboorte Kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Maria Geboorte Kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maria Geboorte Kerk

Bezoekers bekeken ook