MarianForFit

MarianForFit is een Personal trainer gelegen aan Wensinkweg 2 in Unknown.

Meer informatie over MarianForFit in Unknown

Marianne Moes is een energieke, gedreven en professionele personal trainer en lifestyle coach. Ze is gepassioneerd in haar vak en een sportvrouw in hart en nieren. Als personal trainer traint ze individueel sporters om hun sportieve doelen te bereiken. Ze inspireert en motiveert mensen op een aanstekelijke en enthousiaste manier. Daarnaast is ze ook een outdoor fitness trainer, die zowel beginners als ervaren sporters coacht, van small groups tot grote groepen. Naast sportprestaties heeft Marianne ook focus op voeding en het vinden van de juiste balans tussen inspanning en ontspanning. Ze kan je daar uitstekend bij begeleiden. Bovendien werkt ze intensief samen met fysiotherapeuten in de regio, dus als je een blessure hebt kun je ook bij haar terecht.

Wil je weten wat MarianForFit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MarianForFit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MarianForFit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MarianForFit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar MarianForFit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MarianForFit

Bezoekers bekeken ook