Meijerink Auto-en Bandenservice

Meijerink Auto-en Bandenservice is een Autoreparatie en -onderhoud gelegen aan Broekhoekweg 24 in Unknown.

Meer informatie over Meijerink Auto-en Bandenservice in Unknown

Meijerink Auto- en Bandenservice is een bedrijf dat gespecialiseerd is in banden, velgen en auto service. Het bedrijf is opgericht door Jos Meijerink in 1994 en is in de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een allround auto- en bandenservicebedrijf. Naast bandenservice biedt Meijerink nu ook auto onderhoud, auto verkoop en andere werkzaamheden aan. Het bedrijf heeft een VACO keurmerk, wat betekent dat zij voldoen aan hoge kwaliteitseisen en betrouwbaar zijn. Ze bieden verschillende diensten aan, waaronder bandenwissel, velgen reparatie, onderhoud en APK keuringen. Het adres van Meijerink Auto- en Bandenservice is Broekhoekweg 24, 7582 PT Losser. De openingstijden van de showroom en werkplaats zijn op werkdagen van 08:30 tot 17:30 uur en op zaterdag van 09:00 tot 13:00 uur. Andere tijden zijn mogelijk op afspraak. Je kunt contact opnemen via telefoonnummer +31 (0)53 538 8211 of via e-mail info@meijerinkbanden.nl.

Wil je weten wat Meijerink Auto-en Bandenservice verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meijerink Auto-en Bandenservice of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meijerink Auto-en Bandenservice? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meijerink Auto-en Bandenservice het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Meijerink Auto-en Bandenservice reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meijerink Auto-en Bandenservice

Bezoekers bekeken ook