Minicamping Poortbulten

Minicamping Poortbulten is een Kampeerterrein gelegen aan ingang camping, postweg bij speld, Lossersestraat 71 in Unknown.

Meer informatie over Minicamping Poortbulten in Unknown

Minicamping PoortBulten is een rustige camping gelegen in de Twentse natuur. De camping heeft 25 plaatsen voor campers, caravans en tenten en ligt tussen weilanden en een bosrand. Op slechts 1500 meter afstand bevindt zich het centrum van De Lutte met diverse winkels en horecagelegenheden. De camping biedt een ontspannen sfeer en is ideaal voor 50-plussers, fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers. De omgeving van De Lutte is groen en rustig, met faciliteiten zoals winkels, horecagelegenheden en terrasjes. De camping zelf beschikt over uitstekende faciliteiten en is aangesloten bij Tourist Info De Lutte Losser. Voor toeristische informatie en het verkennen van de omgeving is De Lutte een ideale uitvalsbasis. Van 21 oktober 2023 tot 1 april 2024 is de camping gesloten, maar reserveringen en vragen voor het volgende seizoen zijn welkom.

Wil je weten wat Minicamping Poortbulten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Minicamping Poortbulten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Minicamping Poortbulten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Minicamping Poortbulten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Minicamping Poortbulten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Minicamping Poortbulten

Bezoekers bekeken ook