Montana

Montana is een Restaurant gelegen aan De Brink 11 in Unknown.

Meer informatie over Montana in Unknown

Beste klant, u kunt weer pizza's bestellen bij Montana. Alle afhaal pizza's kosten € 8,99. Als u nieuwsgierig bent naar ons menu, kunt u naar beneden scrollen om onze menukaart te bekijken en direct te bestellen. Onze klanten geven ons 5 sterren na 933 beoordelingen. Bestel en ervaar het zelf. Meld u aan voor de nieuwsbrief om unieke kortingen en acties te ontvangen. Bij bestellingen vanaf € 20,00 via onze website of app krijgt u een gratis stokbrood met kruidenboter (let op: niet te combineren met andere acties). U kunt nu ook met pin betalen vanuit huis, omdat we een pinautomaat meenemen tijdens de bezorging. Download onze app voor Android en iOS om sneller en eenvoudiger te bestellen. Bekijk welke gerechten het meest populair zijn en bestel direct. De website van Montana is op dit moment gesloten. Er zijn verschillende gerechten beschikbaar, zoals hamburgers, chicken burgers, senioren menu's, pizza's, calzone pizza's, schotels voor één persoon en combi & mix-grill schotels.

Wil je weten wat Montana verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Montana of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Montana? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Montana het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Montana reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Montana

Bezoekers bekeken ook